EnergieC Midden-Delfland

Ga de boer op en vind een dak

Onze eerste daken

Ondanks dat we nog maar net opgericht zijn, is ons initiatief breed bekend. Dat is mooi. Diverse partijen hebben ons benaderd om hun dak beschikbaar te stellen. We zijn nu voor een aantal daken in gesprek. Nieuwsgierig? Meld je aan als potentieel lid. Dan houden we je op de hoogte van onze eerste daken. De verwachting is dat we nog dit jaar ons eerste dak kunnen presenteren.

Contact

 

Geef ons je dak...

Veel grote daken zijn niet voorzien van zonnepanelen. Dit vinden wij zonde. Stap voor stap leggen we zoveel mogelijk daken vol. En het liefst een dak bij jou om de hoek. Dan kan je elke dag zien dat je eraan hebt bijgedragen om je eigen Midden-Delfland te verduurzamen. In elke kern en daarbuiten is wel een geschikt dak aanwezig waar zonnepanelen op kunnen leggen. En als een dak al vol is, dan gaan we een nieuw dak beleggen. Heb jij nog een dak dat je beschikbaar wilt stellen? Meld je dan aan als dak verstrekker!

In de afbeelding hieronder is te zien welke voordelen het heeft om uw dak beschikbaar te stellen en hoe wij globaal te werk gaan. Door op de afbeelding te klikken vergroot u de afbeelding.

Contact


voordeel bedrijven