EnergieC Midden-Delfland

Nieuwsbrief 6 - mei 2019

EnergieC Midden-Delfland gaat richting het eerste project!
Afgelopen weken zijn de offertes voor panelen bekeken en is er veelvuldig overleg geweest met de
dakeigenaar in Schipluiden. En we zijn er uit!

Lees meer...

Informatieavond Energiecoöperatie Midden-Delfland

EnergieC Midden-Delfland kan van start met haar eerste collectieve zonnepanelenproject. De lokale energiecoöperatie heeft een intentieovereenkomst getekend voor haar eerste dak. Alle inwoners en ondernemers uit Midden-Delfland kunnen meedoen. Hoe? Op dinsdag 2 april is er een informatieavond in de Pynas in Maasland.  

Lees meer...

Nieuwsbrief 5 - april 2019

Nu ook de  informatieavond in Maasland achter de rug is gaan we langzaam maar zeker richting de realisatie van ons eerste dak. Nog elke week druppelen aanmeldingen binnen. We zitten nu ongeveer op 600 energieaandelen. Voor ons eerste project is dat een mooi aantal al kunnen er ook nog wat bij. Dus twijfelt u nog, meld u dan snel, want we verwachten rond de zomer de zonnepanelen te gaan plaatsen.

Lees meer...

Nieuwsbrief 4 - maart 2019

Na een geslaagde informatie avond in Schipluiden, woendag 6 maart  is nu ook de datum voor Maasland bekend.

Nu de eerste intentie is getekend is de voorinschrijving in volle gang.

Lees meer...

Donatie rabobank voor EnergieC

EnergieC Midden-Delfland ontvangt donatie uit het Rabobank Coöperatiefonds

Tijdens een feestelijke bijeenkomst op dinsdag 26 maart heeft Energiec Midden-Delfland een donatie van 5.000 euro ontvangen uit het Rabobank Coöperatiefonds. EnergieC had een aanvraag voor een donatie ingediend om geld in te zamelen voor het project de opstart van de coöperatie. EnergieC Midden-Delfland kan van start met haar eerste collectieve zonnepanelenproject.  

Lees meer...

Nieuwsbrief 3 - maart 2019

EnergieC Midden-Delfland timmert aan de weg. in de vorige nieuwsbrief hebben wij u kunnen melden dat de eerste intentieovereenkomst met een dakeigenaar in Schipluiden is getekend De aandacht in de media gaat verder en  nog steeds melden zich bewoners uit Midden-Delfland die lid willen worden van de coöperatie.   De eerste voorinschrijvingen zijn binnen.

Lees meer...